Felhasználási feltételek

A hello Bringás applikáció üzemeltetője a Magyar Posta Biztosító Zrt.
Székhely: 1022 Budapest, Bég u. 3-5.
Email: hello@hello.hu
Telefon: 06 1 40 43556; 06 1 40HELLO
Levelezési cím: 1538 Budapest Pf. 501
Adószáma: 12833632-4-44
Cégjegyzékszám: 01-10-044751
web: www.hello.hu

Fogalmak:

Szolgáltató: Magyar Posta Biztosító Zrt.

Alkalmazás: a hello Bringás applikáció azok részére kifejlesztett mobilalkalmazás, akik akár napi rendszerséggel, akár alkalmanként kerékpároznak. Az applikáció használata során a beépített, vagy a kijelölt alkalmazásokat használva a felhasználók kilométereket gyűjthetnek, amelyekért kedvezményre jogosító kuponokat kapnak. Lehetőség van továbbá szervizhívásra, vagy – helyszíntől függően – akár helyszíni szerviz segítséget kérni. Amennyiben a felhasználó az applikáció megfelelő menüpontjával a kerékpárról fotót készített, úgy a bringafotó funkció segítségével megtalálhatja, hogy legutóbb, hol parkolta le a bringáját.

Biztosítás: a mobil applikáción, vagy a hello.hu oldalon keresztül kerékpárosok részére kifejlesztett balesetbiztosítás, felelősségbiztosítás, valamint vagyonbiztosítás köthető különböző szolgáltatáscsomagokkal. A biztosítási szolgáltatásokat a Magyar Posta Biztosító Zrt. nyújtja.

Kárrendezés: a hello Bringás applikációban, vagy a hello.hu oldalon megkötött kerékpáros biztosítások kárbejelentése itt végezhető el, fotók és videó feltöltésével.

Bringafotó: a kerékpár parkolását követően a járműről fotó készíthető és tölthető fel.

Kedvezménykuponok: az applikációban gyűjtött kilométerekért a felhasználó kedvezményre jogosító kuponokat szerezhet. A kuponok beváltásáért annak felajánlója teljes körű felelősséggel tartozik. Ezért a Szolgáltató felelősséget nem vállal.

Szerviz: az applikációban a „Szerviz” funkción keresztül lehetőség van kerékpárszervizbe történő időpontfoglalásra, vagy helyszíntől függően helyszíni szerviz segítség hívására is. A szervizszolgáltatás díjazásáért, valamint a nyugtaadási kötelezettségért kizárólag a Szerviz felel, ezért a Szolgáltatót semmilyen kötelezettség nem terheli. Ez a szolgáltatás az applikáción keresztül nem fizethető ki.

Felhasználó: a hello Bringás alkalmazásba regisztrált természetes személy, aki a felhasználási feltételeket a regisztrációval elfogadta.

Felhasználási Feltételek: jelen dokumentum, amelynek módosítására a Szolgáltató bármikor jogosult.

Mobilfizetés: az applikációban csak a biztosítási szolgáltatásért lehet fizetni az OTP Simple rendszeren keresztül.

Márkajelek, emblémák használata

A HELLO márka, valamint a hello Bringás márka, ábrás megjelölés mindennemű név, és logóhasználati joga, kizárólag a Szolgáltatót illeti meg.

Regisztráció folyamata

A letöltést követően az alkalmazás használatához regisztráció szükséges. A regisztrációhoz a felhasználó használhatja a facebook  regisztrációját, vagy név, email cím és jelszó megadásával regisztrálhat, ezt követően pedig az adatvédelmi nyilatkozat és a felhasználási feltételek elfogadása szükséges.

A Szolgáltató jogai a regisztrált felhasználók tekintetében

A Szolgáltató jogosult letiltani azon Felhasználók regisztrációját, akiknek a regisztrációja különösen valótlan, vagy hiányos, vagy akiknél a megadott adatok alapján visszaélés gyanúja merülhet fel. Jogosult továbbá letiltani azokat a Felhasználókat, akik megszegik a felhasználási feltételeket A Szolgáltató semmilyen felelősséggel nem tartozik, a regisztráció folyamán megadott hibás vagy hamis adatok megadásából eredő kárért, azonban a Szolgáltató jogosult az ebből eredő kár megtérítését követelni a Felhasználótól.

A Felhasználó jogai a regisztráció tekintetében

A Felhasználó bármikor kérheti regisztrációja törlését a szolgáltatónál a fent megadott elérhetőségeken; A Felhasználónak jogában áll a regisztráció során megadott adatait adatváltozás esetén módosítani, kivétel: email cím. E-mail cím változása esetén új regisztráció szükséges.

hello Bringás applikációban elérhető szolgáltatások köre, és a Szolgáltató azzal kapcsolatai jogai

Bringakereső;
Szervizkereső;
Kedvezmények;
Kerékpáros biztosításkötés;
Kerékpáros biztosításhoz kapcsolódó kárbejelentés.

A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy az alkalmazás szolgáltatási körét módosítsa (bővítse vagy szűkítse), vagy akár megszüntesse. A Szolgáltatások változásáról a Szolgáltató a Felhasználókat email útján értesíti.

hello Bringás applikáción kívüli applikációk letöltése

A kedvezménykuponok megszerzéséhez kilométerek gyűjtése szükséges, amelyre 4 lehetőséget ajánlunk a regisztrációt követően, ebből a lenti 3 az alkalmazáson kívüli applikáció:
Runtastic Road
Map My Ride
Cyclemeter GPS

A fenti 3 applikáció letöltését követően engedélyezni kell a hello Bringás applikáció hozzáférését, a választott mérő-apphoz. A fenti 3 mérő applikáció telepítéséért a Felhasználó felel.

18 év alatti felhasználó

Az alkalmazást a 18. életévét még be nem töltött felhasználó kizárólag szülői, gondviselői hozzájárulással használhatja. Az ennek hiányában felmerülő kockázatokért, jogkövetkezményekért a Szolgáltató nem felel. 18 év alatti felhasználó biztosítást nem köthet!

Felhasználói tájékoztatás

A Szolgáltató jogosult az applikáció használatával kapcsolatban szolgálati közleményeket, adminisztrációs üzeneteket és más - a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény szerinti gazdasági reklámnak minősülő - információkat küldeni a Felhasználó részére. A Felhasználó jelen Felhasználási Feltételek elfogadásával kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a Társaság ilyen üzeneteket küldjön a részére. A Szolgáltató nem vállal felelősséget az Alkalmazás és a felhasználás során megismert információkra visszavezethető elmaradt haszonért, kiesett bevételért, az elveszett adatokért, a pénzügyi veszteségért, illetve nem nyújt közvetett, rendkívüli, következményi, nem vagyoni vagy vagyoni jellegű kártérítést.

Szoftverfrissítés

A szoftverfrissítések célja, hogy az Alkalmazást javítsák, a szolgáltatások körét módosítsák. Az Alkalmazás használatával hozzájárul, hogy ilyen frissítéseket kapjon, illetve tudomásul veszi, hogy a módosítások végrehajtása annak elérhetőségét érintheti. A hello Bringás applikáció regisztrációja során Ön a fenti feltételeket tudomásul veszi, és elfogadja!